Karriär hos Projkon

Välkommen in med din ansökan!

"Vår personal är noga utvalda för sin sociala och tekniska kompetens" VD Carl Gistrand

"Vår personal är noga utvalda för sin sociala och tekniska kompetens" VD Carl Gistrand

Projkon är det personliga konsultbolag där individen är i fokus. På Projkon tror vi att rimlig förväntan och en uppskattande kultur får varje person att utföra sina uppgifter med större engagemang och glädje. Vi strävar efter att Projkon ska bli medarbetarstyrt och erbjuder våra medarbetare marknadsmässig lön, bonus, motionsbidrag samt möjlighet till delägarskap.

Image

Är du student eller nyexaminerad?

Varje arbetsplats behöver en blandning av erfarenhet och ungdomlig energi. På Projkon kan du utvecklas optimalt samtidigt som du snabbt blir en i gänget genom handledning av erfarna kollegor och utbildning i de administrativa och tekniska verktyg som används. Vårt gemensamma mål är att du kan nå din fullkomliga potential genom rimlig förväntan och uppskattande kultur. Uppfyllande av varje medarbetares önskemål är viktigt för oss för att uppnå en socialt hållbar arbetsplats.

Image

Arbetar du i branschen?

Vi söker ständigt efter kompetent personal med social, yrkesmässig och affärsmässig kompetens som vill arbeta på Projkon. Har du jobbat några år men söker nya utmaningar? Driver du ett eget affärsområde eller är du specifikt kunnig inom ett enskilt område spelar ingen roll. Välkommen att höra av dig!

Image

Till dig som vill bli kontorschef

Vi arbetar för att diversifiera verksamheten genom rekryteringar av unika kompetenser samtidigt som vi stärker våra befintliga affärsområden inom vatten & avlopp, fjärrvärme, väg & mark, industri, fastighet m.fl. 

Vår önskan är att sprida konceptet Projkon till andra orter och söker efter affärsdrivande kontorschefer för partnerskap. Har du funderat på att bli egenkonsult men inte vågat ta steget? Eller har du ett eget aktiebolag men saknar den sociala dimensionen? Vi söker dig som är affärsdrivande och har en egen kundbas.

Skicka in din ansökan

Ladda upp ditt cv och personliga brev här *
Drag & Drop Files Here Browse Files

Vill ni diskutera ett projekt?

Projkon

Gamla Rådstugugatan 19A
602 24
Norrköping

Kungsgatan 1
702 11
Örebro

Långgatan 26
821 43
Bollnäs

Kontakta oss